Select Page

ExpeditieIK

Wilt u zowel zakelijk als persoonlijk groeien? Dan kunnen wij u helpen!

EXIK biedt gelaagd en gepersonaliseerd advies op alle lagen: strategisch, tactisch en operationeel niveau, met het oog op groei en duurzaamheid van de organisatie.

Uw wensen staan altijd voorop. Wij ondersteunen u om de basis op orde krijgen. Onze adviseur Suayip Ozdemir is jaren business consultant geweest en is specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door ervaring in verschillende sectoren, waarvan sommigen internationaal opereren, doorziet hij mogelijkheden en kansen om te groeien. Met name het begeleiden van familiebedrijven is zijn specialiteit. De dynamiek binnen het bedrijf en de wens voor duurzaamheid van de onderneming zijn goede motivatoren om een organisatie groeibestendig te maken. Hier willen we graag aan bijdragen.

Goede begeleiding van je team in dit veranderproces is noodzakelijk. De uitdaging is om zowel de medewerkers als het management mee te krijgen om samen te groeien. Deze uitdaging nemen wij graag aan!

Als docent op zowel het MBO en HBO, heeft Suayip ruime ervaring in het onderwijs. Naast het doceren heeft hij zich volop ingezet in de optimalisatie van de onderwijsprocessen. Alles om de randvoorwaarden voor de leerlingen te optimaliseren. Ook hier weet hij de leerlingen met persoonlijke aandacht te motiveren om te groeien. Deze positieve ervaring met zijn leerlingen heeft hem doen besluiten om meer te focussen op persoonlijke groei. Hij heeft een methodiek ontwikkeld waarmee je op EXpeditie gaat naar je IK. Dit was de basis voor de oprichting van EXIK.

Als coach helpt hij je om het beste uit je zelf te halen. Je ontdekt je authentieke IK en dat wordt je kompas in je ontwikkeling. Als coach kan Suayip goed luisteren en gericht adviseren. Hij is een motivator en denkt in win-win. Door zijn jarenlange ervaring als coach doorziet hij snel wat iemand nodig heeft om ambities waar te maken. Door realistische doelen te stellen en te ondersteunen waar nodig helpt hij je persoonlijk te groeien.

Bent u een ondernemer in het MKB en wilt u professionaliseren? Heeft u een familiebedrijf en zijn de taken niet helemaal gestructureerd? Wilt u groeien als organisatie? Of wilt u sparren met een ervaren professional? Wilt u als professional groeien?

Dan bent u op het juiste adres! Neem voor een geheel vrijblijvend gesprek contact op met ons:

Doelgroep
-MKB met met professionalisering en groeiplannen
-Onderwijsinstellingen die willen professionaliseren
-Familiebedrijven met professionalisering en groei plannen
-High professionals die persoonlijke groei ambiƫren